Ugrás a tartalomra

HUN-REN Adatrepozitórium Platform

Meiszterics Enikő

Kép
Barna hajú nő fekete felsőben.

Meiszterics Enikő az adatszolgáltatások tervezéséért és az adatkezelési gyakorlatok kialakításáért felelős, illetve a kutatói igények átfogó és részletes feltárását koordinálja. Ezeken túl a rendszer működéséhez szükséges ajánlásokért, a policy-k kialakításáért, kordinációjáért, összehangolásáért, azoknak az ARP rendszerébe, működésébe történő hatékony beillesztéséért felel.

Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után az Országos Piackutató Intézet jogutódjaként működő Marketing Centrum kutatásvezetőjeként, majd kutatási igazgatójaként tevékenykedett, közben megalapította a M.Á.S.T. Piac- és Közvéleménykutató Társaságot is, amelynek tulajdonosa és vezető kutatója volt. Mindkét társaság nagy hangsúlyt fektetett az innovációra, a Marketing Centrum Pécsi Egyetem Közgazdaságtudományi Karával együttműködve adaptálta Magyarországra az energiapiaci közműszolgáltatásokkal kapcsolatos elégettségi felmérést a Magyar Energia Hivatal megbízásból. Később a felmérést más szektorokra is kiterjesztették, illetve – az itt szerzett tapasztalatokra alapozva – egy, a közmű szolgálatók ügyfélszolgálataira vonatkozó elégedettségi monitoring rendszert is kidolgoztak.

2014-ben csatlakozott TK KDK csapatához gyűjteménygondozási munkatársként. Részt vett a TK kutatásiadat-kezelési workflow-jának kialakításában, és a teljes kutatásiadat-kezelési folyamat során támogatja a kutatók napi munkáját.